søndag den 19. september 2010

Weekend tid

Så er endnu en weekend gået her i Canada og hvad laver man så, sådan en weekend i september. Tja, først så har vejret været på vores side


Ja, bladene er ikke så rød/gule/brune endnu, men vi har haft solskin og omkring 18-20 grader. Så det har bare været en rigtig god weekend.
Fradagen gik med arbejde for Helles vedkommen og Lars fik gang i logistiken. Det blev også til en løbetur med den hidtidige bedste tid, med 13 kilometer på en time.


Lørdag tog vi hen til den danske kirke og hjalp med til efterårsrengørningen. Vi startede med at fordele opgaverne ud mellem de 16-18 fremmødte og så det ellers bare der ud med at rydde op, flytte ud, rykke op, save ned og så videre.
Vi sluttede ved en 15 tiden og kirken og udenoms arealerne ser nu bare rigtig godt ud. Så vi var godt brugte da vi kom hjem, så vi hoppede tidligt i seng om aften.


Søndag startede med en omgang en intervaltræning og kalibering af footpod og så lige det løse træning.
Så efter træningstur, at man nu kan købe noget ekstra udstyr, til interval træningen...

Hvilket jeg ikke ved om bliver den store succes eller ej.
Efter et bad tog vi i kirke og til søndagsgudtjenesten og det efterfølgene kaffebord. Det er rigtig hyggeligt at snakke med de andre danskere og hører om hvad der forgår i Toronto og omegen.


Ellers er Lars også blevet medlem i Extrem Fitness, så der også kan trænes lidt mere end bare benene og at det hele ikke bare går med løb(hvilket sikkert vil vække gælde for nogen...host...Endomondo).
Der er både svømmebaner, cafeteria, damprum? og en helveds masse maskiner samt gratis håndklæder...sweet.

Så det er så'n en weekend også kan forløbe her i Canada. Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål vedr. Canada eller lign. så vil vi med glæde forsøge at finde svar på dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar