søndag den 26. juni 2011

Sundhedsplejesken på 3. besøg

Sundhedsplejesken har nu været på besøg for 3. gang, hvilket hun var i tirsdags. Der vejede Dagmar 5,5 kg fordelt på 60 cm. Så hun vokser godt både i vægt og længde.


Hun er nu 7 uger gammel og er begyndt at kunne holde hovedet ret fint når hun ligger på maven og har også trillet fra maven til ryggen et par gange, hvilket nok ikke er helt bevidst fra hendes side (selvom faderen mener at det er fuld bevidst og hans datter bare er rigtig dygtig ;)), men fint hun er begyndt at kunne. Hun pludre også en del og kan give mor og far det store smil, så det er bare skønt.

Hun er så småt begyndt at få lidt rutiner, hvilket om formiddagen består af ca. en time vågen, en times søvn, en time vågen osv... Men forhåbentligt bliver vågentiden udvidet med tiden.
I nat tog hun også et godt stræk. Hun blev puttet omkring kl. 19.30-20.oo og måtte lige have sutten et par gange (når tommelen ikke lige kunne findes, for den er hun begyndt at bruge meget igen) og så sov hun indtil ca. kl 03.00, fik noget at spise og faldt derefter hurtigt i søvn igen. Så det vi spændte på at se om også bliver tilfældet igen i nat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar