søndag den 4. april 2010

Disneyland Paris


Påsken blev brugt på at tage en tur til Disneyland sammen med Dennis G. og han søn Casper. Vi havde godt vejr om torsdagen dernede, på trods af at det blæste lidt og en 8-9 grader i luften. Vejret de sidste dage var i blandet lette byger, men det kunne ikke ødelægge oplevelsen.


Vi kørte onsdag morgen og var lige fobi en eller anden tysk rasteplads for at spise frokost. Frokosten bestod at hjemmebagte boller og tunmousse...masser af tunmousse. Vi havde bestilt et værelse på et hotel om aften, således at vi ikke var kvæstet efter den lange køretur derned.


Så ankom vi til vores hotel og fik tjekket ind og alt der hører til og så skulle vi ind og opleve magien. Og sikker et sted. Der er gjort meget ud at stedet, med musik overalt i parkerne og temaerne er gennemførte med styr på mindste detalje.


Mens vi var dernede blev den nye generation af Disney figurer også pressetreret. Her prøver jeg at få taget et billede sammen med Woody.


Alt i alt var det en stor oplevelse at se disneyland og prøve alle de ting de havde dernede. Man kan ikke nå at opleve det på en dag, så vi er glade for at vi havde tra dage dernede. Det er nok til at se det hele og ikke stresse rundt for at nå bestemet ting.

1 kommentar:

  1. Fantastisk tur og det kan helt klart anbefales til andre, både folk med og uden børn.. Vi havde en rigtig god tur og der er bare så meget at opleve og opdage derinde, for der er bare blevet gjort meget ud af det i Disneyland.
    Påsken er også et gange godt tidspunkt at tage derned på, for det var ikke sådan at der var fuldstændigt fyldt op selvom det er ferieperiode.

    Desuden så har vi på vores tur gjort os nogle erfaringer, så vi kan da give en gode råd, hvis der er nogen som planlægger at skulle en tur derned, så bare sig til..

    SvarSlet