mandag den 17. januar 2011

Golden Globe Awards og opdatering

Så sidder man lige her søndag aften og ser Golden Globe Awards i fjernsynet og kategorien "Foreign Language Film" som er film på fremmed sprog. Som ham der præsenterede kategorien, så havde han nok ret i at det ikke rigtig interesserede nogle af amerikanerne.
Men det blev da lidt interessant for os, eftersom Susanne Bier modtog en Golden Globe for filmen "In A Better World". (Dansk titel "Hævnen")
At vi så ikke lige har hørt om den er jo så en anden ting, men man kunne da lige blive lidt imponeret at en dansk film vandt mellem film fra Mexico, Spanien, Rusland og Italien. Og så sidde og få et smil på læben over det fordanskede engelsk :)



Der har ikke lige været så mange opdateringer på det sidste her på bloggen. Men der kan da lige komme en lille opdatering på vejret. Vi har nu fået lidt sne.


Dette billede er dog fra sidste weekend, men der er også kommet lidt sne siden, så det er jo skønt med lidt vintervejr :D

Vi var også ude at spise den anden dag og Lars ret fortjener altså lige et billede på bloggen. For ingen af os havde før set så stor en potion salat før.


Men Lars spiste op på trods af potionens størrelse.. men det jo også sundt med salat :)

Der skal nok lige komme lidt flere opdateringer snart, så kig forbi igen snart og se hvad vi har fået tiden til at gå med på det sidste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar