mandag den 17. januar 2011

World's Biggest Bookstore

Lars sad en dag og kiggede ledte efter en resturante i midtbyen og fandt i den forbindelse World's Biggest Bookstore, da han kiggede på Google Street View.
Så der måtte vi da lige en tur ind omkring og kigge.


Her ses fasaden. Det er en boghandel, som er ejet af to andre bogkæder.


Men der var også en helt del bøger derinde og om alt muligt. Her ses halvdelen af 2. etage. Hvis man kigger godt på billedet, kan man se Lars står og vinker.
Der var bøger om alle mulige emner.


Et lille udvalg i rejsebøger til Danmark kunne også findes i butikken. Jeg må sige, at jeg er lidt imponeret over, at der ligefrem var et udvalg af bøger om rejse til Danmark. Især fordi jeg ikke lige kunne finde nogle til Sverige eller Norge. (Var dog lige forbi en computer derinde og slå det op og de havde bøger om Sverige og Norge også)


Selv et helt udvalg med bøger, hvis rejsen går til Disney World, så turen kan planlægges. Den der står i front her har titlen "Walt Disney World with kids 2011", så den omhandler simpelhen turen til Disney World med børn.

Tror næsten ikke at der ikke var det emne, som ikke var repræsenteret derinde. Vi købte dog ikke så mange bøger, for Lars har allerede købt mange bøger herovre og vi skal jo også have dem med hjem. Men det jo svært når alt er så billigt ikke at købe en masse spændende bøger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar