tirsdag den 2. november 2010

Sådan lidt af hvert...



Her i fredags havde vi gæster i kælderen og så var det ellers igang med at finde ud af hvad vi skulle have.
Så Jeg smuttede ud og handlede ind og var også forbi slagteren en tur og bruge det fornemme "et-fingers-pege-kommunikations" redskab. Det virkede ganske fint, selv om jeg stadig ikke er helt sikker på hvad vi fik. Men det var fra en gris og der var ingen ben i!
Eller var der også pærertærte til aftenskaffen og de lykkes ganske godt, fra en titalbegynders synspunkt. Der var også to til overs, så dem tager vi med ned til kor her i aften(og vi husker og lige en gang sur-creme til Lars(præstens mand) :-)


I søndags var der Helloween her i Canada og det meste af verden og dertil hører jo græskarhoveder med lys i. Så Helle gik igang med at udhule det græskar, vi købte da vi var i Niaraga med Lars's forældre.
Som en side bemærkning kan det siges at i vore lokale supermarkede, kunne man om søndagen købe græskar til 49 cents...


Så imens Helle er optager kunne Lars jo lige se hvad der var i den spand med slik vi havde købt til de børn der kom forbi i løbet af aften. Og der er forskel på slik smag i verden...Ikke ét eneste stykke lakrids i spanden og resten smagte at alt fra Root beer til en sodavand med kunstig smag.


Hmmm hmmm hmmm...der arbejdes videre og fortage indgrebmsom jeg ikke tror lægevidenskaben ville været gået helt med på...


Ta daaaaaaaaa! Et styk græskarmand/hovede. Hvad vi senere lage mærke til, da vi var ude og gå, er at vi danskere lavde for små huller i vores græskarhoveder(her skulle være en snak om lysudfald og gennemstrømshastigheder af lys, men den er redigeret væk)
Men vi er ganske godt tilfreds med ham/hende/den/det


Puha. Man bliver jo helt sulten efter så en omgang arbejde! Så der blev lige skrællet nogle kartofler og de blev kogt og kølet af.
Men reste at køb fra i fredags, nogle kogte kolde kartofler og tre æg, var der lagt op til en omgang biksemad...namme nam!


Så fik vi spist og græskarhovedet er kommet udfor at stå med lys i. Så nu var det bare med at vente på nogle børn...og vi fik da også besøg en del gange

1 kommentar:

  1. Ja, vi fik desværre ikke besøg af så mange børn. Overboen var ikke hjemme, så udelyset var ikke lige tændt og lyset i vores græskar gik hele tiden ud, så der kom ikke mange børn til vores dør.
    Men det kom jo så bare Lars til gode, for så kunne kan fortsætte med spanden :)

    SvarSlet