onsdag den 4. august 2010

Caribian Festival

Efter vi havde været en tur i Ontario Science Centre tog vi ud til Caribian Festival, som er et stort karneval, som finder sted hvert år.
Der var en del transport derud og en lille gåtur, men så var vi der og det der ligesom gjorde vi kunne se vi nærmede os, var de mange biler og en masse mennesker der solgte alt muligt og drikkevarer.

Først så vi bare en masse mennesker og boder..



Men vi så da en masse mennesker stå og kigge den sammen vej, nemlig ned på en vej. Først lignede det egentlig bare en masse mennesker i et virvar.


Men det var nu optoget vi så og der var nogle imponerende dragte imellem.


Grunden til det så lidt forvirrende ud, var at det var i slutningen af optoget og derfor var der nogen som var på vej i modsat retning af hvad optoget gik.


Her blev vi så lige fotograferet sammen med et par stykker fra optoget :D


Vi så lige denne port, da vi gik ind mod byen.. Så lidt kulturelt så vi da også..


Så var der ikke andet end at vente på noget transport, så vi kunne komme hjem.. Da de første 3 sporvogne havde kørt forbi os, valgte vi at gå ind til Subway og tog den, tog bussen og gik det sidste stykke hjem. Vi var lidt sent hjemme, men med lidt samarbejde fik vi hurtigt lavet noget aftensmad og slappede af resten af aften.

1 kommentar:

  1. Der er lige blevet lidt rod i rækkefølgen, så Toronto ZOO skulle ligge efter dette oplæg, for vi var til festival om lørdagen efter vi havde været i Ontario Science Centre og i ZOO mandag.

    SvarSlet