onsdag den 11. august 2010

Mandag og tirsdag - Shopping, afslapning og hjemrejse

Mandag stod det på afslapning og shopping. Vi ville lige indkøbe lidt ting og så ellers bare slappe af, for fødderne var så småt ved at være ømme.


Så vi startede med lidt morgenmad, hvilket hvis nogen kan kende indretningen, så er det på McD og ja vi ved det ikke just er det mest spændende sted. Men vi havde hørt så meget om deres morgenmadsmenu'er, så det synes vi nu alligevel vi skulle bruge.

Det blev til en menu med bøf, æg, en slags bolle, noget uindificeret og pandekager. Det var nu okay og prisen billig. Men glæder mig til at komme hjem til havregrøden.


Nå men ud og shoppe skulle vi og kom lige forbi denne holidays butik, hvor de havde masser af julepynt. Ganske hyggeligt :D


I løbet af ugen havde vi været på jagt efter Fivefingeres, fordi Lars havde fundet ud af at de var billige i U.S.A. og i dag var vi heldige, at finde nogle, som han ville have. Så nu skal han bare vende sig til at bruge musklerne i fødderne.

Vi fik handlet lidt småting og spist noget frokost, hvorefter vi tog til hotellet og hentede vores bagage og tog mod Newark.


Vi fik slappet af og Lars fik prøvet de nye sko på gulvtæppet.


Lige et billedet af hotelværelset.


Tirsdag tog vi afsted fra hotellet tidligt, men heldigvis var det nemt med shuffelbussen.


Så nu der bare lige lidt ventetid, en flytur, en bustur, subway, bustur og en gåtur tilbage (hvor Lars kan prøve sine nye sko, hvilket gjorde ondt i tærerne), inden vi kom hjem og kunne slappe af efter ferien :D

Vi havde en god ferie og er kommet oplevelser og ting rigere hjem..

Tirsdag aften så vi "Die Hard with a Vengeance" fordi vi havde snakket om et par stedet i New York var med i filmen og vi blev enige om at dette sted er med i filmen.


Det er lige før de skal tage telefonen første gang.


Dette billede er vi derimo i tvivl om hvorvid det er der i filmen, hvor de kører ud af Central Park eller ej.

Men det var meget sjovt, at se sådan en film fra New York efter en tur dertil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar