fredag den 20. august 2010

Toronto Island


I dag var vi en tur ude på Toronto Island. Det er nogle små øer lidt ude for Toronto, hvor der er nogle huse og nogle lystbådehavne.
Vi startede med at cykle hjemmefra kl. 8.30 og var nede ved færgen kl. 9.50 efter en tur ad Yonge street med dens trafik og huller i vejen. Så hvis folk tror at cykle i København måske vil være lidt farligt, så skulle de prøve en tur i Toronto. 18 km, hvor af de 500 meter forgår på cykelsti og resten er på 4-6 sporet vej.


Nå, men vi kom helskindet igennem trafikken og kom med færgen over. Der er tre færger der sejler og der er frit valg efter billetten er betalt(CAD 6.50 pr. næse) og ligesom med læsøfærgen, skal der kun vises billet på vejen derover.


På færgen der over var der 15-20 mennesker og to lastbiler med forsyninger til skolen, cafen, restauranten der er derover


Over på øen er trafikken meget begrænset og man kan derfor cykle midt på vejen...men hold til venstre når man møder modkørene cyklelister.


Jeg er så glad for min cykel...


...jeg kommer hurtigt langt omkring


Øen er rigtig skøn med parker, børnevenlige forlyster og en masse lækker natur


og et par fyrtårne


Der er også nogle lækre badestrande på øen, vi havde dog ikke badetøj med...men det skulle ikke være et problem. Der er også mulighed for nøgenbadning, hvis man er til det.


Et panoramabillede over torontos skyline set fra Toronto Island

Ingen kommentarer:

Send en kommentar