mandag den 2. august 2010

Ontario Science Centre

Lørdag var vi en tur i Ontario Science Centre, som var en del af vores City Pass.

Det var et sted, som er meget lærerigt og hvor man kan få lov til at lege med tingene :) Det var delt ind i forskellige områder, som space, kroppen, jorden, eksperimenter, osv.


Her er eksperiment området, hvor der ses en model af en tornado, som snurrede rundt og man måtte putte hånden ind.


I samme område legede Lars med svævende bolde og det kunne jo næsten se ud til, at han er ret god til det og gør det helt selv :D


Stadig samme område prøver Lars kræfter med, at må motionere for lyset.


Her ses en stor bold bane, som var ved indgangen til børneparken, hvor man kunne skubbe bolde ind i banerne og så spillede den musik ved at ramme enten trampoliner eller metalting. Hvilket var en besøgt aktivitet og man skulle holde sig til, hvis man ville prøve, at skubbe boldene ind, hvor Lars også oplevede at blive overrendt af nogle børn.


Her ses en meget blå frø i den lille regnskov, som de også havde indrettet. Den var bag glas og var meget lille.



Her er vi inde i space området, hvor der var en fremvisning, hvor vi så på stjerner og en tur ud i universte, som vi så på en skræm, som var kugleformet. Det var ret flot og vi kom helt ud og på galaxen og blev imponerede over hvordan børnene derinde kunne alle planeterne.

Det var en rigtig god tur derind, hvor vi hyggede os og brugte en 4-5 timer. Stedet vil også være super for børn, lige så godt som være på Elmuserum, som barn, hvor man måtte røre ved alle tingene :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar