tirsdag den 10. august 2010

Søndag - Shopping og Top Of the Rock


Søndag nød vi vores morgenmad i Central Park, hvorefter vi gik ud i byen og fik shoppet. Vi kørte ned i området ved Empire State Building, da der var et par butikker, som vi havde set, som vi gerne ville i.



Vi var lige inde og købe vand og så denne. Heri er der skumfiduser, kiks, chokolade og pinde til, at skumfiduserne kan holdes over bålet.


Der var et stort optog i byen og det var dækket op med både hegn og politi. Bare herfra så vi denne gruppe politi og en helt del andre.
Vi så faktisk ikke optogt, for da vi havde stået her et kvarters tid og det ikke så ud til, at begynde gik vi videre.


Så fik vi lige shoppet lidt og så noget frokost. Pizzaen var en del mindre end den dagen før, men den mættede nu ganske godt.

Derefter shoppede vi lidt mere, hvor Lars har investeret i to par løbesko.


Om aftenen tog vi op i Top of the Rock, for at se New York fra oven med lysene tændt. Vi kom en 67 etager op og kunne så kigge ud over byen.
Det grønne ly er Empire State Building, som vi har besøgt.


Det var fantastisk heroppefra. Udsigten var fantastisk, men det var underligt, at kigge op og ikke se andet end en to til tre stjerne, hvor man kunne være i tvivl, hvorvidt det var stjerner eller fly.


Herinde var der et rum, som regristrede en, når man kom ind i rummet og så fik man en farve som fulgte en rundt. De fem farvede felter fulgte en rundt, når man bevægede sig rundt i rummet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar