torsdag den 12. august 2010

L.C.B.O.

Var ude og cykle en tur i det gode vejr i dag(solskin og 30 grader...sweet) og ville lige ind og kigge i L.C.B.O (Liquor Control Board of Ontario) og se på udvalget i butikken. Udvalget er ganske udemærket og priserne er en helt anden sag. For en sixpack lokal pilz ligger priserne på mellem CAD 12.95 og CAD 19.95. Det svarer til cirka et sted mellem DKR 60,- til DKR 100,- for seks pils.


Men hvad købte han så. Jeg fik tingene i to poser(dobbel backer) og fik en god sludder med kassedamen og bestyren af butikken omkring mine fivefingers, Steig Larsson og hvordan vi kan købe øl og vin i Danmark.


Her er goderne eller guldet, alle øllerne er på 5% vol. Jeg fandt en Faxe pilz(bare for lidt dansk hygge) En Lakeport(canadisk pilz som skulle være blandt de 3 størreste mærker herover) En DAB pilz(Et tysk mærke, men købte den mest for navnet) og til sidst en Sapporo pilz(janpask øl. Mærket skulle være det ældste i Japan)


Og alt i alt blev det til CAD 9,05 det svare til cirka DKR 50,- Det synes jeg nu ikke er så slemt. Men De er også gode til at oplyse, som man kan læs øverest på bon'en

Ingen kommentarer:

Send en kommentar