søndag den 15. august 2010

Weekenden

Siden vi kom hjem fra New York mest stået på afslapning og ordne småting i lejligheden, da vi har været lidt småsløje... Men lørdag var vi mere friske og derfor stor lørdag formiddag på et garagesalag, da vi er på udkig efter et bord til køkkenet, da vi ikke har meget bordplads og det derfor kunne være rart med lidt afsætningsplads.


Men desværre fandt vi intet denne gang, så vi må på udkig... Planen er det skal stå foran døren, da vi alligevel ikke bruger den dør.

Over middag tog vi en tur i biografen et stykke inde af Younge St. for at komme ind og se
"The Other Guys" (De andre fyre) og for at se traileren til filmen, kan trykkes på titlen og så kommer der en trailer.


Det kostede os 25 $ for biletterne, hvilket er ca. 140 kr og så brugte vi 20 $ (110 kr) på snoller, som bestod af 2 sodavand, en stor popkorn og en pose slik. Så en anden gang vælger vi nok noget andet snoller.
Det var en ganske god film, hvor vi fik grinet en del. Men det var nu ikke fordi der var mange i biografen. Men det var ellers nogle herlige stole, så man sad rigtig behageligt.

Derefter gik vi en tur rundt i centeret, hvor biografen lå, hvorefter vi cyklede hjemad. Vi skulle lige have lidt havregryn, hvilket vi indkøbte i "No frills", hvor vi opdagede noget nyt...


Man kan få fine kager derinde...


og de har mange forskellige af dem...


Både i den ene og anden farve og facon.


og det er nu ikke fordi de koste sådan helt vild, hvis man tænker i forhold til hvis de skulle købes ved bageren.
De runde koster 9,59 $ (53,60 kr) og de firkantede 14,99 $ (83, 79 kr), så nu skal vi bare finde en lejlighed til, at det vil være okay, at vi købe sådan en :D For tror ikke just at "hjemme bageren" kan kreaere sådan en.. Det er hvis udenfor kompetenceområde..

Søndag cyklede vi en tur til kirke.


Men vi fandt kun lukkede døre og tom parkeringsplads, så vi var smarte og konkluderende, at der ingen gudstjenest var i dag.

Så vi cyklede ind mod byen til "Stabler", så vi kunne købe en scrabbog, som jeg vil lave med billeder og andet fra vores ophold.


Så efter vi havde fået kigget lidt, fandt vi disse ting...


Så nu er det bare, at komme igang med den kreative side.

Efter vi kom hjem tændte Lars fjernsynet, hvor de viste "King Kong vs. Gorillaz" som er fra 1963 og hvilke filmeffekter, de brugte i den film :D

Her er lige et bette videoklip...


Ja og skulle du være i tvivl, så er det legetøjs kampvogne du ser på skærmen ;)

Så resten af dagen står på afslapning og måske begynde på scapbogen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar