onsdag den 4. august 2010

Toronto ZOO

Mandag skulle vi en tur til Toronto ZOO, hvor vi kunne tage cyklerme hen til Subway i stedet for gå til bussen. Det gik legende let, at cykle derned og var hurtigt overstået.

Som man kan se på cykelskuret, så er det ikke normalt, at tage cyklen, så der var massere af plads til at parkere cyklen, da vi skulle med Subway.

Vi havde i første omgang set Toronto ZOO på vores kort, hvor den fylder et stort område og jeg (Helle) især tænkte det måtte været noget specielt. Men blev lidt skuffede, for selvom det var et meget stort område, var der egentlig ikke noget specielt over ZOO'en.
Man tænker ellers at i sådan en stor ZOO må de have mange dyr og de må have god plads, men det var ikke rigtig tilfældet. Der var brugt meget plads på udenomsplads, så det virkede til man gik i skovområde.

Parken var opdelt i forskellige områder, som Australien, Amerika, Afrika, Europa osv.


Her ser vi et lille bitte næsehorn. Der var et her og så var der to i et andet område, som havde et stort græsområde, mens denne havde en lille græsplæne.


Vi var heldige, at eleaneten lige gik en lille spaseretur forbi hegnet.


Her står vi og kigger ud på vandhullet ved næsehornene, men det var nu ikke næsehornene vi kiggede på, men derimod en lille fugl, som havde fundet et lille æble, som den lagde på jorden, hvorefter æblet trillede ned i vandet. Fuglen gik så i vandet og efter noget besvær fangede æblet, hvorefter den gik op på land og lagde æblet, pga. skråningen ned til vandet trillede æblet igen.. Dette gentog fuglen, så adskillige gange, hvilket var ganske underholdende :D


En del af parken lå en 700 meter ude af en sti, ned af bakken, hvilket var uden mange dyr, men bjørnene var derude og heldigvis var vi der lige til spsietid.

Der var to bjørne derude og der blev smidt grønsager og frugt i vandet, som den ene bjørn spiste af mens den anden spiste på land. Det var et ganske godt syn.


Det sidste område på vores rute var Europa. Hvor de havde fantastiske dyr..

Ja jeg siger det bare.. Det er helt vild :D Hvad ser vi her..? Der lige ved træet... Ja jeg ville jo sige en ræv, men der stod nu noget andet på skiltet... Men men men det var jo ikke det eneste de havde i det område..


Nej nej.. Der var da også heste :D

Ej der var nu også andre dyr, men det var lige noget af det første vi så :)


På trods af at det ikke lige var hvad vi havde regnet med, så havde vi nu en ganske god dag, selvom vi var lidt trætte i fødderne efter alt det vi har haft gået på det sidste. Det var en fin ZOO, jeg havde bare regnet med noget specielt, når den var så stor. Men det er faktisk en ganske fin ZOO, som er et besøg værd. Så derved kan man overveje, at det ikke altid størrelsen, der er det vigtige c",)

Tirsdag står den bare på lidt afslapning, så vi kan hvile fødderne inden turen går til New York.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar